Taxi van/naar Schiphol
20 mei 2014

Taxi van/naar Schiphol

Taxi TTA Volendam heeft als specialisme luchthavenvervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi TTA Volendam snel, veilig en voordelig een taxi of taxibus boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier. U wordt door onze chauffeur opgehaald bij het meeting point en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht.

Schipholprocedure

Om uw taxirit vanaf luchthaven Schiphol zo soepel mogelijk te laten verlopen, volgen hieronder de spelregels voor het ophalen:

  1. Zodra u geland bent, dus voordat u de koffers gaat halen, belt u naar: 0299 – 65 79 80.
  2. De chauffeur die u komt ophalen belt u terug om een ophaalpunt af te spreken. Dat is standaard bij het Sheraton Hotel, maar in enkele gevallen bij een ander punt.
  3. Wij zijn uiterlijk binnen een half uur tot 3 kwartier na uw telefoontje op Schiphol. In de tussentijd kunt u uw koffers ophalen. Voor (zakelijke) klanten met uitsluitend handbagage gelden andere afspraken. Zij dienen dit wel van tevoren te melden.
  4. In sommige gevallen is uw vlucht vertraagd. Dit hoeft u niet te melden, wij houden uw vluchtnummer in de gaten. Mocht u echter (veel) vroeger aankomen dan gepland of een ander vluchtnummer hebben gekregen, dan willen wij dit uiteraard weten. Graag dan even bellen naar bovenstaand telefoonnummer.
  5. Vluchtnummers en aankomsttijden die niet kloppen met de opgegeven datum kunnen niet worden gevolgd! Hierdoor loopt u de kans niet (op tijd) te worden opgehaald.